Sunday 14 March 2010

Garam ejot, jeb back...

Sen nebiju bijis , bet shobrid atradu mazu mirkli , lai uzrakstitu kadu domu un droshi vien ka iet.

Pedeja laika skatos, ka vards Neo ir kluvis loti populars LV prese.
Ko tur teikt, smiekligi ar tadu infu nekad es nekepatu pat lieku flashku ,kur nu vel vairak. Kaut kadi VID dati, lai kadam atgadinat cik un kuram ir alga uz papira? To taksh Valsts Kontrole un KNAB utt. var apskatit jebkura bridi.
Laikam cilveks kursh izvelejas vardu Neo , izvelejas to jo masam tas ir daudz pienemaks neka hax0rzzz:)Bet ta reali tadus nikus sev izvelas CS mili,jeb delitanti.
Shodien iegaju Delfos a tur raksts ,ka Chili Pica's klientu dati nopludusi tikla, tipa tiem kuriem tur klientu kartes bija, aarpraac.. he he... smiekligi ko tad ar Picu edaju infu var iesakt, vienigais laikam konkurenti var nofludot tos ar spamu lai dabutu sev kadu klientu vairak un tas ari viss, bet breka liela un atkal tiek pieminets Neo protams komentos..:))
Cilveku stulbumam laikam nav robezhu..
Ja kads no tiem stulbeniem tagad lasa manis rakstito , tad jebkuras kompanijas vai uznemuma LV datubazi dabut ir tik viegli ,ka aptuveni Azeru prova datubazi dabut, tik kam tas ir vajadzigs.. zhurnalistiem vai?Vai tiem kas pavada visu laiku kadas dzeltenes preses zinas ar iespeju komentet izmetot visu savu zhulti uz visiem launajiem deptutatiem,utt.
Labi tas par to bulshitu kas notiek presse.


Ir doma atsakt blogot un ne tikai... vajadzigi ir kadi paris koderi ar taisniem pirkstiem, kuriem butu prieks veltit laiku ka pen-testeriem,toest nodarboties ar ievainojamibu meklesanu,esmu gatavs ari finansiali atbalstit, ja protams jus attaisnosiet uz jums liktas ceribas.Nopelnisiet sev atpazistamibu pasaule vismaz shaja shauraja sfera, ka ari maizei ar desu nopelnisiet.

Ka ari welcome visiem tiem kuriem intrese un patik web aplikaciju ievainojamibas .


Pasts mans ir vecais krustevs gmail.com

No comments: